Valmistamine: 200 ml kruusi kohta võta 3-4 teelusikatäit pulbrit, lisa poole kruusi jagu kuuma vett, sega hoolega, vala ülejäänud teine pool vett juurde, sega veelkord ja jäta 1 minutiks seisma-settima. Sea end mugavalt istuma ja naudi jooki. Kui kakao ununeb kauemaks seisma, ei ole hullu - maitseb hästi ka külmalt.
Piimakakao pulbrist saad kuuma vee lisamisega valmistada joogi, mis maitseb
nagu üks hea kodutehtud kakao. Kakao on keskmiselt magus - eriti suured
magusasõbrad võivad ise juurde lisada suhkrut või näiteks vahukomme.
Koostis: mahe täispiima pulber, mahe väherasvane kakaopulber, mahe roosuhkur, sool
Kaal: 500g
Hind 1kg/25,60€
Koostis: mahe täispiima pulber, mahe väherasvane kakaopulber, mahe roosuhkur, sool
Kaal: 500g
Hind 1kg/25,60€